Alla inlägg under september 2009

Av Marie - 13 september 2009 14:45

   gårdagen bestod av en ack så lång resa.. från ca 11 till halv sju.. men varför klaga när jag väl får komma iväg någonstans? jag är rättare sakt lättad att jag verkligen fick komma iväg någonstans men buss är ett transportmedel jag gärna undviker.. pga de är mest bara obekvämt och tidskrävande.. när jag kommer fram så möts jag av ett leende kände mig välkommen.. kvällen fortsatte lungt.. film (kenny starfigther) massa effekt ljud och skum humor.. men ack så nostalgi det kändes.. när man sedan väl efter massa snack redo för att insomna.. hör vi ett ljud.. låter som en flaska cola öppnades... de lata åbåket jag är ingorerar jag ljudet men bestämt kunde han icke de.. ljuset tänds å min stora väska skulle undersökas.. jag blickar mot dörren där ligger den.. en liten söt skräckinjagande fladdermus.. till min största förvåning är det inte jag som skriker högst utan Martin! skriker som en flicka.. hur skulle vi lyckas få ut den? försök 1.. plast kasse.. håller den över.. plötsligt skriker den åt mig å ser illsket på mig.. jag springer undan å på golvet ligger den kvar å skriker... nästa lösning var att leta upp en hink.. sätter över en papperskorg å den klättrar upp fortfarande skrikande.. pizza kartong under å handskar sen var de bara springa ner för trappen för att släppa ut de lilla söta äckliga odjuret.. rädlsa för onödiga sprutor finns och tack vare en fladdermus hade inte varit något jag ville om den bet mig..


efter denna dramatiska upplevelse kunde jag inte göra annat med att kämpa för att få någon sömn innan min smålands resa fortsatte söder ut mot kosta..

Av Marie - 1 september 2009 21:40

dagen har gått... det enda jag ville var att hålla i slantarna men jag behövde juh allt för utom dom där presenterna jag köpte för att lägga undan till dom behövs.. dvs jag köper nu för annars får folk inga presenter när jag vill ge dom pga jag har varit för snäll mot mig själv och för elak mot min ekonomi.. men men.. hur som helst.. ´skaffa aldrig krulligthår... jag föddes med det.. inge bra alls men jag lever med det,,  men så finns det hjälp.. man dödar håret,,, med hårfärg dvs bleker å sen använder man plattång.. då jävlar ska de veta att de lever eller rättare sakt håller på att dö.. mohahahah


teknikmagasinet är en väldigt bra plats att köpa grejer på.,.. dock vill jag köpa "design" grejer i danmark är så himla tillgängligt å köpa såna saker där.. minns apkrokar som jag glömde köpa.. de ångrar jag.. men jag kommer väl dit igen.. gillar skapa minnen av minnen.. men mest gillar jag vara påväg..

men som sakt köpa sig lycka går inte.. jag får hela tiden upp en så otroligt bra låt i huvudet med svenska akademin tror låten heter kehnnts nya,.. den handlar som sakt om folk jakt på lycka.. å jag är på jakt efter lycka men jag vet att den inte finns i matriel den finns överallt bara man trivs med sin tillvaro.. alla har ett mål.. min har jag inte kommit på än..

Ovido - Quiz & Flashcards