Alla inlägg den 15 september 2009

Av Marie - 15 september 2009 11:05

en grå tisdag med solsken.. något känns fel.. solsken värmen i september.. tankarna börjar där dom slutade igår.. Amanda och jag insåg att idag är dagen då Anton dog..


2år sedan ung död.. minns fortfarande samtalet från pappa.. sen samtalet efter.. det var en chock.. jag visste att unga kunde dö i olyckor som alla andra men inte att de skulle hända någon jag kände.. första dagen efter helgen i skolan var hemsk.. aldrig har jag sett sådan sorg i så mångas ögon.. hur nästan de lyste ilska ur dem och sorg.. besvikelse... jag minns så mycket men ändå så lite från den tiden.. trotts att jag inte kände människan direkt som många andra så gjorde de så ont att veta att Antons liv skulle inte gå vidare.. bara vi andras tid skulle gå vidare.. jag tänker inte så mycket på det nu längre.. men det är juh trotts allt den dagen nu och jag sitter ensam tänker på det.. men det är ju rätt länge sen nu... men just den måndagen efter allt hade hänt glömmer jag inte...  men nu måste jag rycka upp mig från denna tillfälliga depp.. jag måste leva vidare..


de är dax att diska.. plocka lite ordning.. sjunga lite.. ja och helt enkelt försöka få något gjort.. denna grå soliga tisdag

Ovido - Quiz & Flashcards