Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Marie - 30 januari 2011 21:03

en hel dag har gått sen morgonens bittra strålar sken genom den skitiga fönsterrutan.. men ändå var allt grått och grumligt som jag tappat synen..

men så fort jag vaknat till med hjälp av diverse morgon rutiner så börjar allt klarna till riktiga färger med kontraster.. det kändes rätt bra trotts att bitterheten satte kvar sig som ett envist plåster som hänger i det sista limmet..


humöret vände ganska så radikalt tack vare lite självinsikt och lite random samtal med bra vänner.. jag och alla andra borde unna sig tänka mer på sig själva utan att se över andra människors huvud.. ödmjukhet behövs men även alla bör befria sitt hat och få känna skadeglädje utan skuldkänslor regelbundet.. det ger självinsikt och mindre distans mellan medmänniskorna.. predikar denna dag.. lärdom mitt folk lärdom!


så nu sitter jag och kupar min hand kring en kopp mjölk och granskar tvs kalla blåa ljus spegla sig i mina ögon vitor.. det är den morderna vardagens källa till billig underhållning.. förr var de se någon muskelman tjärna smör frågan är vad skulle jag välja om jag hade valet? tror nästan att de hade blivit muskelmannen för det hade blivit något helt nytt för mig å så hade jag kanske fått smör på muffinsen höhö


tack för att ni lyssna over and out!



Av Marie - 30 januari 2011 09:24

morgon crapy morgon jag är trött och allmänt vilse i mig själv.. bitterheten har laggt ett grått täcke över mig å sakta kväver mig inifrån och ut men ännu finns en glimt i ögonen.. så länge jag inte bildar bubbla och stänger in mig..

nej men jag ska la inte hänga läpp hur ska jag då hitta lycka?


idag ska jag nog ringa runt lite till folk som får mig le skratta och hamna i bättre stämning..  men det är juh söndag dagen som helst ibland vill glömma.. söndagar bär mycket skam fast det är juh vad vi väljer att de ska vara..


ibland känns människors beteende likgiltigt med aporna.. vi kastar bajs på varandra tills det bildas högar med något brunt och oönskat.. men ibland är männoskors beteende så mycket bättre än en sten.. trotts att vårat sinne kan sänka sig till botten av ett hav.. citerar smala sussie filmen  "jag är hellre en anka i ett liten pöl än en anka i ett stort hav"


morgonen bränner lite i mina ögon jag hade hellre sluppit hela denna dagen för jag vet att min känlsa i kroppen kommer vara som att bli tillbaka dragen likt en ivig hund i ett koppel skuttar mot lycka men ryck så är man nertyckt ända ner i halsen.. håller mig på mattan idag det är bäst så för denna dag..





Ovido - Quiz & Flashcards